Cafémøde om børn og forældre i skilsmissefamilier

Frivilligcenter Hillerøds trivselsgrupper står foran en ny sæson og inviterer i den forbindelse til cafémøde om skilsmissebørn og -forældre onsdag 22. august 2018 kl. 19.00 i frivilligcentret, Fredensgade 12c.

Aftenen byder på oplæg fra skilsmissekonsulent Bettina Vestergaard, som vil komme med input til forældre og bedsteforældre om vilkår for børn og forældre.Forældre hiver i barn

"Om man for nyligt eller år siden har været igennem et brud, om bruddet har medført praktiske eller følelsesmæssige uløste tilstande, så er der her plads til, at man kan fortælle om det. Ens egne og de andres fortællinger gør, at man begynder at se sin egen historie på en ny måde. Det, at man ikke er alene om oplevelsen, føles rigtigt godt."

Citatet er fra et interview, med to tidligere deltagere i en trivselsgruppe for skilte forældre. Ved cafémødet vil du kunne møde andre tidligere deltagere, der sammen med Eva Christensen, som er koordinator for trivselsgrupperne, vil fortælle om oplevelser og mulighederne for at deltage i en sådan gruppe.

Der er gratis adgang til cafemødet, hvor der serveres kaffe og te. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kontakt og yderligere information: Koordinator for trivselsgrupper i frivilligcentret, Eva Christensen, ec@frivilligcenter-hillerod.dk eller tlf. 4824 1907

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job