Nybagte og vordende mødre inviteres til mødregruppe

MammaMia forsidebilledeTirsdag den 11. september kl. 11.15-14:00 starter vi den nye sæson af Mamma Mia - den internationale mødregruppe. Derfor vil vi gerne invitere alle nybagte mødre - og deres babyer - såvel som alle vordende mødre med i mødregruppen. Du er velkommen, uanset om du har dansk eller udenlandsk baggrund.

I mødregruppen mødes kvinder og børn for at hygge sig sammen, udveksle erfaringer om stort og småt - fx moderskabet, børn og opdragelse - og for at knytte venskaber mellem mødre og børn på tværs af kulturer.

Gruppen mødes hver tirsdag over 10-12 uger og ledes af et par værtinder. Værtinderne er ansvarlige for at lægge et program, skabe hyggelige rammer og tage godt imod mødre og børn. Nogle af gangene vil der således være arrangeret et oplæg om et relevant emne, en udflugt eller et tema, som snakken kan tage udgangspunkt i.

Møderne - og oplæggene - holdes på dansk, men vi tager hensyn til forskellighed i sprogniveau og baggrunde.

Hvis du vil vide mere kan du skrive til Mamma Mia værtinderne på: mammamia@frivilligcenter-hillerod.dk eller kontakte centerleder Anette Nielsen: info@frivilligcenter-hillerod.dk

Du kan også følge mødregruppen på Facebook: https://www.facebook.com/MammaMiaHillerod/

Download Mamma Mias folder (PDF).

 

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job