Glade Biogen-medarbejdere gør en forskel

Care Deeply 2018 2Stemningen var i top hos alle de fem foreninger og institutioner, som fik hjælp af godt 50 entusiastiske medarbejdere fra Biogen i forbindelse med virksomhedens frivilligdag, ”Care Deeply Volunteer Day”, som blev afholdt fredag d. 21. september 2018 i Hillerød.

”Det giver rigtig god mening – og så får vi en hyggelig dag med kollegerne”, var tilbagemeldingen fra de medarbejdere, som havde valgt at udskifte en traditionel arbejdsdag med en dag i frivillighedens tegn i en lokal forening eller kommunal institution.

Værterne i år var alle gengangere fra sidste år, men det gjorde ikke oplevelsen ringere, hverken for værterne selv, deres brugere og frivillige eller for Biogen medarbejderne. Gensynets glæde er efterhånden blevet en vigtig del af samarbejdet og motivationen for at deltage. ”Det er dejligt at gense nogen af de samme mennesker og høre, hvordan de har haft det, og om der er sket noget med stedet. Og tage tråden op i forhold til, hvad der ikke blev nået sidste gang eller gribe ideer, som opstår på dagen”, er en udmelding, der går igen fra både medarbejdere og værter.

Care Deeply 2018De nye deltagere fremhævede den unikke mulighed, det er, at få indblik i andre verdner, når man fx tilbringer en dag i SIND-huset sammen med husets brugere. Eller på et plejecenter, hvor man mærker den glæde, det skaber blandt beboerne, når der er ekstra hænder til sjove aktiviteter og samvær.
Care Deeply dagen har også en kollegial betydning og gevinst for flere af medarbejderne. En fortæller, at de efter deltagelse sidste år, har startet en frokost-klub for det team, der arbejder sammen i Røde Kors Genbrugsbutikken. På den måde bidrager én dags frivilligt engagement til glæde for andre også til noget, der lever videre for den enkelte deltager og mellem Biogen-kollegerne.

Frivilligcenter Hillerød stod for at koordinere samarbejdet mellem Biogen og følgende foreninger og institutioner: Røde Kors Genbrugsbutikken, SIND – Hillerød/Allerød Lokalafdeling, Hillerød Kvindecenter, Plejecenter Skovhuset og Plejecenter Sophienborg.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job