Spændende workshops og kurser i efteråret

Kursus workshopI efteråret inviterer vi frivillige og andre foreningsaktive fra vores medlemsforeninger og grupper til spændende workshops og kurser i frivilligcentret.

I år har vi valgt at have strategisk fokus på, hvordan foreninger kan blive endnu bedre til at engagere frivillige. Derfor inviterer vi til fyraftens-workshop om Frivilligjob.dk, hvor du får en introduktion til, hvordan du kan bruge portalen til at rekruttere frivillige både til de faste opgaver men også til events og særlige arrangementer.

Derudover inviterer vi til to heldagskurser: Det ene handler om ledelse af peer frivillige, som er brugerfrivillige, der trækker på erfaringer til at støtte andre i sammen situation. Det andet er om sociale medier i foreningsarbejdet, som er et emne, som flere af jer har efterspurgt kurser i.

Kursus: Ledelse af peer frivillige – torsdag d. 22. november kl. 9.30-16.00 i Kedelhuset (Bemærk: Dette er et heldagskursus som afholdes en torsdag og der er begrænsede pladser)
Kurset giver dig inspiration og værktøjer til at lede frivillige peers, (dvs. frivillige, der bruger deres personlige livserfaringer til at støtte andre i samme livssituation) og du får viden om de særlige motivations- og ledelsesformer, som denne type frivillige kalder på.

Kursus: Brug af sociale medier i foreninger - lørdag d. 15. december 2018 kl. 9.30-16.00 i Kedelhuset (Bemærk: Dette er et heldagskursus, som afholdes en lørdag)
Dette grundkursus sætter fokus på sociale medier og hvordan foreninger på et praktisk og strategisk niveau kan tilrettelægge arbejdet med dem. Kurset giver et overblik over de sociale mediers verden og et indblik i de mest brugte og relevante.

Klik her for at læse mere om workshoppen og kurserne - og om, hvordan du melder dig til.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube