Ny sæson i Mamma Mia

Mamma Mia vaertinder foraar2019Nybagte og kommende mødre i Hillerød og omegn inviteres til at deltage i den internationale mødregruppe Mamma Mia i Frivilligcenter Hillerød starter ny gruppe op tirsdag den 15. januar kl. 11.15-13.30. Alle kvinder med babyer op til 12 måneder – og/eller et barn på vej – er meget velkomne.

Mødregruppen byder både danske og udenlandske nybagte og kommende mødre velkommen. Formålet er at skabe netværk og fællesskab på tværs af kulturer, ved at udveksle tanker om og erfaringer med moderskabet suppleret med små relevante gæsteoplæg.

Wenche Sidenius og Nadia Stage står som værtinder, sammen med bedstemor, Liz Bjørndal, klar til at byde velkommen i fællesskabet i Mamma Mia. Værtinderne er ved at lægge sidste hånd på forårets program, som indeholder spændende oplæg om emner som f.eks. babymassage, børns sprogudvikling og førstehjælp.

En deltager fra efterårets Mamma Mia gruppe udtrykker, at det bedste ved Mamma Mia er, at mødre fra forskellige kulturer mødes på kryds og tværs til arrangementer, hvor man får og deler en masse viden, specielt som førstegangsmor.

Man kan følge Mamma Mia på Facebook i gruppen "Mamma Mia - International Mødregruppe i Hillerød" eller læse mere om Mama Mia på frivilligcenter-hillerod.dk.

Det er 8. år at frivillige værtinder skaber rammer for den international mødregruppe, Mamma Mia i frivilligcenteret.

Mødestedet er: Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12c – alle (også kommende) mødre er velkomne. Du må meget gerne tilmelde dig inden, men er også velkommen til at møde op. Yderligere oplysninger om Mamma Mia-gruppen, kontakt værtinderne Wenche og Nadia på mammamia@frivilligcenter-hillerod.dk eller ring på tlf. 48241907

Billede: Værtinderne Wenche Sidenius (højre) og Nadia Stage (midten) sørger sammen med ’bedstemor’ Liz Bjørndal (venstre) for at skabe hyggelige rammer for mødrene i Mamma Mia mødregruppen.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job