Vær med til at planlægge Hillerøds første Fællesskabsfestival

Flemmings billede- med social tilgængelighed og deltagelse som omdrejningspunkt

Deltag i det første idé- og planlægningsmøde onsdag den 24. april 2019 kl. 16.00-18.00 i Frivilligcenter Hillerød. Her præsenterer vi de indledende tanker om formål, målgrupper og ideer.

Fællesskabsfestivallen vil vi afholde den 26. oktober kl. 11.00-15.00 på Hillerød Bibliotek. Form og indhold er åben for jeres kreative forslag og gode ideer. Der er p.t. skaffet lidt økonomi til at finansiere et foredrag med Rene Nielsen med titlen: ”Halvt mand helt menneske” og til noget forplejning.

Målgruppen for dagen er mennesker med fysisk, kognitiv, bevægelses- og/eller kommunikationshandicap, pårørende, og alle interesserede, der søger inspiration til eller er nysgerrige på at synliggøre veje og styrke den sociale tilgængelighed til lokale fællesskaber.

Vi håber, at du/I har lyst til at være med til at skabe en både sjov, engagerende og inkluderende festival med en masse konkrete bud på, hvor man kan være med på den ene eller anden måde.

Handicaprådet i Hillerød, lokale handicapforeninger i DH Hillerød, Hillerød Bibliotek og Frivilligcenter Hillerød er initiativtagere og borgere, lokale foreninger, fællesskaber, institutioner, virksomheder m.v. er inviteret med til at udvikle, forme og afvikle dagen.

Vil du være med? Så send en mail med navne/mails på dem, som deltager i mødet, til epost@frivilligcenter-hillerod.dk så snart som muligt – og send gerne en tilkendegivelse, hvis du/I ønsker at være med, men ikke kan deltage i det første planlægningsmøde.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job