Kursus: Alternative veje til fundraising

Inden for fundraising er der en lang række andre veje end de traditionelle puljer og fonde, I som forening, gruppe eller frivilligt initiativ kan gå, når I har brug for at skaffe penge og ressourcer til drift eller til nye aktiviteter og projekter.

På dette kursus, der løber over to dage, præsenteres I for fem forskellige alternativer til traditionel fundraising, I får ideer til at finde og vurdere, hvilke kilder der er mest relevante, og inspiration til at lægge en strategi for jeres arbejde med fundraising. Kurset har også fokus på den nødvendige forberedelse, og hvordan I med fordel kan kontakte en mulig bidragsyder.

Underviser: Lea Gry von Cotta Schønberg, leder og fundraiser i Frivilligcenter Halsnæs samt medejer og stifter af Konsulenthuset Kontingens.

Dato/tid: Søndag 3. november kl. 9.30-16.30 & lørdag 23. november kl. 9.30-16.30 (OBS! Dette kursus holdes over to dage)
Sted: Frivilligcenter Hillerød, Kedelhuset, Fredensvej 12b, Hillerød
Tilmelding: Send en mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk senest 18. oktober 2019 med dit navn, din mailadresse og hvilken forening/gruppe, du kommer fra.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube