Invitation til samarbejde om Hillerøds første Fællesskabsfestival

Fællesskabsfestival– vær med til at hylde fællesskabet og få flere med

Fællesskabsfestival den 26. oktober kl. 11-15 på Hillerød Bibliotek.
Forestil dig en festival, hvor man som ung, voksen eller ældre kan deltage i og prøve en masse sjove aktiviteter, høre foredrag og musik, smage lidt lækker mad, få oplevelser og samtidig få indblik i, hvor og hvordan man selv kan blive del af at fællesskab. Det er sådan, vi forestiller os Fællesskabsfestivalen.

Under overskriften ”hvad gør dig glad?” vil vi invitere borgere til at handle, være undersøgende, deltage og engagere sig i lokale fællesskaber om aktiviteter, der glæder dem selv og dem man er sammen med eller gør noget for.

Som forening, gruppe, fællesskab, institution, hold, trup, m.v. kan I være med til at planlægge og lave Fællesskabsfestivalen – og fylde den (og biblioteket) med aktiviteter og muligheder.

Vil I være med?
Deltag i Kommunikations- og inspirationsworkshop tirsdag den 10. september kl. 17-20 i Kedelhuset. På workshoppen vil skarpe kampagnefolk bag ABC for Mental Sundhed/Psykiatrifonden give inspiration og ideer til, hvordan vi kan kommunikere vores budskaber før, under og efter Fællesskabsfestivalen, så deltagerne får lyst til at møde op og være med. Det er gratis at deltage i workshoppen.

Tilmeld dig/jer allerede nu på epost@frivilligcenter-hillerod.dk med kontaktoplysninger og navn på din forening/gruppe/organisation. Vi hører også gerne fra jer, hvis I gerne vil være med i Fællesskabsfestivalen, men ikke kan deltage i workshoppen.

Vi lægger op til, at alle, der medvirker, indgår i et samarbejde på tværs af foreninger og grupper om at planlægge og lave aktiviteter på festivalen. Det skal være aktiviteter, som man kan deltage i på dagen – og samtidig er ”ramme” for en snak om, hvordan man kan blive en del af et/jeres fællesskab. Aktiviteten behøver ikke være typisk for jer – man kan fx godt være patientforening og vælge at samarbejde med andre foreninger om at lave en tombola 😊

Her i planlægningsfasen inddeler vi aktiviteterne i følgende temaer:

  • Kunst/kultur/musik
  • Fysisk aktivitet & friluftsliv
  • Leg & spil
  • Frivilligt (socialt) virke og engagement
  • Kulinariske oplevelser
  • En fælles scene

Hvem står bag festivalen?
Frivilligcenter Hillerød koordinerer samarbejdet om festivalen. Der er nedsat en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra: Danske Handicaporganisationer (DH) Hillerød, Handicaprådet i Hillerød Kommune, Hillerød Bibliotekerne, kommunale institutioner (Center for Udvikling og Støtte, Center for Beskyttet Beskæftigelse, Kommunikationscentret), Kultur og Udvikling i Hillerød Kommune, ÆldreSagen Hillerød og Frivilligcenter Hillerød.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube