Foreningskursus: Hvad kan I gøre, hvis et medlem får demens?

Demens undervisning badehaetteDer er mange, der har en demenssygdom – og tallet er stigende. Nogle af dem er eller har været aktive foreningsmedlemmer, men sygdommen gør det svært at holde fast i aktiviteter og sociale fællesskaber.

I kan gøre en forskel i jeres forening eller gruppe for de medlemmer, der har eller måske får en demenssygdom. For demens behøver ikke at være en stopklods for et aktivt og socialt liv.

I Inviteres til at deltage i et kursus for foreninger i Hillerød om demens d. 18. september kl. 17.00-19.00 i Kedelhuset, Fredensvej 12B, Hillerød.

Hillerød Kommunes demenskonsulent, Susie Dybing, vil på kurset fortælle om, komme med eksempler og svare på spørgsmål om demens. Kurset giver jer information og virksomme værktøjer, så I er klædt på, hvis et medlem i foreningen får en demenssygdom.

  • Fakta og viden om demenssygdomme
  • Information om livet med demens og hvordan I kan gøre en forskel
  • Gode råd til samtale og kommunikation med mennesker med demens

Frivilligcenter Hillerød og frivillige fra Alzheimerforeningen Hillerød vil ved samme lejlighed fortælle om et nyt initiativ: Aktivitetsvenner. En Aktivitetsven er en frivillig, der sammen med en person med demens laver aktiviteter, som de begge to kan lide at lave.

Tilmelding: Skriv til epost@frivillgcenter-hillerod.dk senest d. 13. september 2019. Husk at skrive dit navn og kontaktoplysninger.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube