Invitation til medlemsmøde

MedlemsmoedeAlle medlemmer af Frivilligcenter Hillerød inviteres til medlemsmøde onsdag den 5. februar 2020 i Kedelhuset kl. 17.00-20.30.

Vi har tidligere meldt andre datoer ud, men endnu engang har vi måtte finde en ny dato for medlemsmødet. Det har vi gjort for at undgå, at medlemsmødet ligger samtidig med andre lokale arrangementer, som flere af jer kan have interesse i at deltage i. Vi håber nemlig at se så mange medlemsgrupper og -foreninger til medlemsmødet som muligt.

Dagsorden
Dagsordenen er endnu ikke på plads, men fokus vil være på fællesskabet Frivilligcenter Hillerød.

Vi har nemlig tilsammen et enormt potentiale af ressourcer, som vi kan blive endnu bedre til at aktivere på nye måder. Derfor vil vi gerne på medlemsmødet tale om samarbejdet mellem frivilligcenterets 114 medlemsforeninger og grupper, fx vidensdeling om muligheder for at være med og bidrage til aktiviteter og fællesskaber i vores foreninger og grupper og hvordan vi kan støtte hinanden og udvikle ideer sammen.

Tilmelding
I bedes tilmelde jer medlemsmødet senest fredag d. 31. janaur 2020 på mail til epost@frivilligcenter-hillerod.dk eller telefon 4824 1907. Husk at oplyse navn, forening/gruppe og e-mail eller telefonnummer på alle, der deltager. 

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job