Følg vejen til fællesskabet

Foelg vejen til faellesskabet plakat Fra mandag d. 27. januar og fire uger frem vil du rundt om i Hillerød kunne se plakaten "Følg vejen til fællesskabet". Plakaten er en del af en kampagne, der skal være med til at gøre det let at finde vej til lokale fællesskaber. 

Skiltet på plakaten viser vej til Frivilligcenter Hillerød, fordi vi arbejder for at skabe rammer for og veje til lokale fællesskaber, og vi har et klart mål om at hjælpe mennesker, der oplever at stå udenfor, ind i lokale fællesskaber.

Vi, vores 114 medlemsforeninger og -grupper, vores samarbejdspartnere samt hele kommunens foreningsliv rummer nemlig en masse muligheder for at engagere sig som frivillig, finde hjælp og støtte, få rådgivning, finde ligesindede og deltage i - eller måske selv starte - aktiviteter. Alt det vil vi gerne hjælpe med at vise vej og bygge bro til.

Vil du være en del af fællesskabet?
I frivilligcentret kan vi hjælpe dig med at finde eller skabe relevante tilbud, få kontakt til relevante foreninger eller guide dig til selvhjælpsgrupper og rådgivningstilbud.  Vi kan også hjælpe dig, hvis du gerne vil være frivillig, men ikke ved hvor du vil engagere dig. 

Hvis den forening, gruppe eller aktivitet, du søger, ikke findes eller hvis du har en rigtig god idé, så vil vi meget gerne give dig sparring i forhold til at stable en forening, gruppe eller aktivitet på benene. Måske kender vi andre, der brænder for det samme område, som vi kan sætte dig i forbindelse med.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og lave en aftale med en af vores medarbejdere om en samtale, der tager udgangspunkt i dine dine ønsker og behov.

Følg også kampagnen på vores Facebook-side.

 

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube