Hvem skal have FrivilligSocialprisen?

For 9. år i træk skal det frivillige sociale arbejde hyldes med en pris. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have den.

FrivilligSocialprisen  er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget og blev uddelt første gang i 2012, hvor prisen gik til Kirsten Dalgaard fra Hillerød Motionsvenner og Styrk din krop. Siden har Bent Kaufmann (Røde Kors), Ejner Nielsen (Grønnegadecentret), Klub Vest, Ole Hagman (SIND), Søren Lerche (StreetLab/Sammen er vi Hillerød), Eva Christensen (Trivselsgrupper for børn og unge i frivilligcentret) og senest Ditte Aagaard og Louise Rønne Green (Salto), været de velfortjente vindere af prisen.

Som engageret borger, foreningsaktiv, medlem, bruger eller frivillig kan du være med til at bestemme, hvem der skal modtage prisen i år ved at indstille én eller flere kandidater. Det kan både være enkeltpersoner eller foreninger, der indstilles som modtager af prisen, der består af en gave og et kontant beløb. Formålet med prisen er at påskønne og vise anerkendelse af den frivillige sociale indsats i kommunen. Samtidig skal prisen synliggøre og skabe opmærksomhed omkring det frivillige arbejde og fremme det frivillige sociale engagement. FrivilligSocialprisen uddeles på Frivillig Fredag den 25. september.

Retningslinjer og indstillingsskema
Du kan dowloade retningslinjerne for tildeling samt indstillingsskema her. Hvis du har brug for hjælp til at udforme en indstilling, kan du kontakte os i Frivilligcenter Hillerød, så hjælper vi gerne. Fristen for indstilling til prisen er tirsdag den 11. august 2020.

Sammenhængskraft og håb i en corona-tid
"Det har været en helt speciel tid for alle, ikke mindst for vores fællesskaber og frivillige, som har haft vanskelige vilkår under corona-pandemien. Men hvor vi også har set frivilligheden og fællesskaberne blomstre på nye måder. Der er ikke blevet mindre, men måske tvært imod endnu mere, brug for alle de engagerede borgere, organisationer og foreninger, som rækker ud og gør noget ekstra for fællesskabet og for medmennesker, som måske er særligt sårbare og i udsatte positioner. Det styrker sammenhængskraften i vores lokalsamfund og det er med til at bringe håb – ikke mindst i en corona-tid. Derfor glæder jeg mig over at kunne se frem til igen i år at påskønne den frivillige sociale indsats med en pris” siger formanden for Kultur og Fritidsudvalget Rikke Macholm.

Yderligere oplysninger
Rikke Macholm, tlf. 72 32 00 52

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube