FrivilligSocialprisen: Tillykke til årets modtager

FrivilligSocialpris modtager 2020Stort tillykke til Ibrahim Uthman, der på Frivillig Fredag modtog Hillerød Kommunes Frivilligsocialpris.

Fredag den 25. september var det Frivillig Fredag, som er den årlige, nationale dag til hyldest af frivillige og frivilligt engagement. Normalt ville vi have markeret dagen ved at samle en masse dejlige mennesker til oplæg, inspiration, hygge og samvær. Det kunne desværre ikke lade sig gøre i år. Derfor belv Hillerød Kommunes FrivilligSocialpris, som traditionelt uddeles på Frivillig Fredag, i år i stedet uddelt ved en prisoverrækkelse for et lille antal inviterede gæster på Hillerød Rådhus.

Her fik Ibrahim Uthman overrrakt FrivilligSocialprisen 2020. Han får prisen for sit store engagement og frivillige arbejde i boligområdet Kongevænget, hvor han blandt andet står i spidsen for venskabsforeningen Al Falouga. Borgmester Kirsten Jensen fremhævede i talen bl.a. Ibrahims store arbejde med at skabe tryghed i Coronaperioden, ligesom mange af de andre initiativer, han er med til at drive.

 

 

 

Heldigvis kunne det godt lade sig gøre at arrangere en lille prisoverrækkelse, så årets FrivilligSocialpris kunne uddeles.

 

- og naturligvis uddeling af Hillerød Kommunes FrivilligSocialpris. Vi kunne i år desværre ikke holde en større festlighed, me

Selvom vi i år desværre ikke kunne holde en større fest for og med alle Hillerøds frivillige, kunne det godt lade sig gøre at arrangere en lille prisoverrækkelse.

Derfor bliver FrivilligSocialprisen 2020 uddelt i morgen ved et beskedent arrangement for inviterede deltagere, der holdes udendørs ved Hillerød Rådhus. Vi offentliggør naturligvis årets modtager her på siden - så kig med igen i morgen efter kl. 16.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube