Frivilligcentret er fortsat corona-lukket

Lukningen af Frivilligcenter Hillerød er forlænget - foreløbig til og med 7. februar 2021

Efter sundhedsmyndighederne holdt endnu et pressemøde d. 13. januar, må vi fortsætte lukningen af Frivilligcenter Hillerød og vores aktiviteter i huset og udendørs foreløbig frem til og med 7. februar.

Sekretariatet er hjemsendt, men vores medarbejdere og frivillige arbejder hjemmefra mandag-torsdag og kan fortsat kontaktes på mail og enkelte på telefon:

Anette Nielsen, centerleder, info@frivilligcenter-hillerod.dk, tlf. 3022 3368
Sekretariats-mail (ang. booking af lokaler o.l.), epost@frivilligcenter-hillerod.dk
Thilde S. Hansen, tsh@frivilligcenter-hillerod.dk, tlf. 2257 6698
Elisabeth Aaskilde, ea@frivilligcenter-hillerod.dk
Gry Høeg Nielsen, ghn@frivilligcenter-hillerod.dk
Tine Liisberg, tl@frivilligcenter-hillerod.dk
Jytte Behrendtz, jb@frivilligcenter-hillerod.dk
Richard Haagensen, richard@frivilligcenter-hillerod.dk
Eva Christensen, ec@frivilligcenter-hillerod.dk
Jørn Jensen, jj@frivilligcenter-hillerod.dk

 

Adgang til huset er fortsat ikke muligt, og nøglekort til huset er deaktiveret. Vi vil bede jer om at informere jeres medlemmer om dette, så ingen går forgæves.

Særlig undtagelse for særligt sårbare målgrupper
Der er fortsat særlige vilkår omkring aktiviteter, der har karakter af sociale tilbud og har socialt udsatte medborgere som målgruppe. De kan fortsat finde sted, så længe der tages hensyn til forsamlingsforbuddet, afstandskrav, hygiejne mv. Er det et ønske/behov for de af jer, som undtagelsen gælder, så kontakt os, og så finder vi en løsning.

I kan stadig mødes online
Til trods for, at frivilligcentret må lukke, er det fortsat muligt, at I som forening eller gruppe kan mødes online, hvor der jo ikke er nogen deltagerbegrænsning. Vi tilbyder hjælp til at planlægge og afholde onlinemøder med jeres bestyrelse, frivillig-grupper eller medlemmer, så I fortsat kan holde kontakt. Skriv til Thilde på tsh@frivilligcenter-hillerod.dk, hvis I er interesseret og har brug for hjælp til at afholde eller komme i gang med onlinemøder.

Det er rigtig ærgerligt med endnu en lukning – men vi glæder os bare endnu mere til at se jer alle, når det bliver muligt igen.

Pas rigtig godt på jer selv og hinanden.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube