Nyt Træning i Naturen-hold

OBS! Da der p.t. kun må forsamles maks. 5 personer, har vi valgt midlertidigt at indstille de udendørs aktiviteter, der foregår i regi af eller i samarbejde med frivilligcentret (foreløbig frem til d. 17. januar). Derfor starter det nye Træning i Naturen-hold ikke som annonceret den 9. januar.

Kom ud at motionere i naturen sammen med andre seniorer over 60 år, når vi starter et nyt Træning i Naturen-hold lørdag den 9. januar kl. 10-11.30 med udgangspunkt i Slotsparken i Hillerød.

Så er det muligt at komme ud og motionere i naturen sammen med andre seniorer +60 år, når vi starter et nyt hold Træning i Naturen, lørdag den 9. januar kl. 10-11.30 med udgangspunkt i Slotsparken i Hillerød.

Når man er aktiv i naturen, er der højt til loftet, masser af plads og frisk luft. Terræn, bakker, grøfter, stier, træstammer, grene, og hvad man ellers møder undervejs i skoven, vil blive brugt under træningen. Der arbejdes individuelt med styrke, balance og kondition, som passer til deltagernes niveau. Det vil være sjovt og udbytterigt både for kroppen og hjernen.

Masser af forskning viser, hvor betydningsfuld naturen er for mennesker – både fysisk og psykisk. Ophold i naturen virker afstressende, styrker vores immunforsvar og søvnkvalitet, og det sociale fællesskab på et træningshold kan også noget særligt.

Marianne Møngaard er vores glade og energiske frivillige træner for gruppen, hun har deltaget i et hav af DGI’s instruktøruddannelser – senest Naturtræningsuddannelsen i DGI.

Vi træner sammen en god times tid hver lørdag i al slags vejr – påklædningen er praktisk tøj, som man kan bevæge sig og holde varmen i. Det er gratis men alligevel forpligtende at deltage. Gruppen kører i første omgang i en periode på tre måneder. Tilmelding skal ske via Ældre Sagen Hillerøds lokale hjemmeside - klik her. Det kræver ikke medlemskab af Ældre Sagen at deltage.

Der er ifølge Corona-reglerne p.t. muligt at samles 9 deltagere, som registreres efter ”først til mølle ”-princippet. Når man tilmelder sig, vil man få en bekræftelse på, om man er optaget og informationer om mødested.

Initiativet ”Træning i Naturen” er baseret på et samarbejde mellem Hjerteforeningen Hillerød, Ældre Sagen Hillerød, Kom med!- samarbejdet og Frivilligcenter Hillerød. Der er p.t. to andre Træning i Naturen-hold, tirsdag og onsdag kl. 13-14, begge grupper træner på Hjertestien i Hillerød.

For yderligere information kontakt Inge Espensen på mail: inge@salpetermosevej.dk – eller Frivilligcenter Hillerød efter den 4.1.2021 på tlf. 2750 8037 eller mail: adm@frivilligcenter-hillerod.dk

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube