Hvem skal have FrivilligSocialprisen 2021?

fivilligsocialpris indstillingFor 10. år i træk skal det frivillige sociale arbejde hyldes med en pris. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have den

FrivilligSocialprisen (tidligere Frivilligprisen) er stiftet af Kultur- og Fritidsudvalget og blev uddelt første gang i 2012, hvor prisen gik til Kirsten Dalgaard fra Hillerød Motionsvenner og Styrk din krop. Siden har Bent Kaufmann fra Røde Kors, Ejner Nielsen fra Grønnegadecenteret, de frivillige i Klub Vest, Ole Hagman fra Sind, Søren Lerche, som blandt andet har lavet fællesspisninger for byens borgere, Eva Christensen, for sit arbejde med trivselsgrupper for børn og unge, Ditte Aagaard og Louise Rønne Green fra Salto og senest Ibrahim Uthman for sin boligsociale indsats været de velfortjente vindere af prisen.

Vi håber, at du som engageret borger, foreningsaktiv, medlem, bruger eller frivillig vil være med til at bestemme, hvem der har fortjent prisen i år ved at indstille én eller flere kandidater. Det kan både være enkeltpersoner eller foreninger, der indstilles som modtager af prisen, som består af en gave og et kontant beløb. Formålet med prisen er at påskønne og vise anerkendelse af den frivillige sociale indsats i kommunen. Samtidig skal prisen synliggøre og skabe opmærksomhed omkring det frivillige arbejde og fremme det frivillige sociale engagement. FrivilligSocialprisen uddeles på Frivillig Fredag den 24. september.

Retningslinjer og indstillingsskema
Du kan dowloade retningslinjerne for tildeling samt indstillingsskema her. Hvis du har brug for hjælp til at udforme en indstilling, kan du kontakte os i Frivilligcenter Hillerød, så hjælper vi gerne. Fristen for indstilling til prisen er fredag den 13. august 2020.

Sidste år ved samme tid skrev jeg om corona pandemien som et vanskeligt vilkår for frivilligheden og fællesskaberne, men også som en tid hvor begge dele sejlivet blomstrede på nye måder, i mindre grupper, mere udendørs, mere digitalt, telefonisk og på fysisk afstand. Måske længes vi efter at alt kan blive som før, måske har pandemien sat gang i nye tanker og praksisser som vil farve det frivillige sociale arbejde, også i fremtiden? Uanset hvad så ser jeg frem til at vi til september kan kåre en modtager af prisen for frivilligt socialt arbejde for 10 år. i træk. Om det skal være for en særlig indsats før corona, som endnu ikke er blevet hyldet, om prisen skal gå til den eller dem som skabte håb og handlekraft under coronaen eller til en eller flere af jer som er i fuld gang med genopbygningen af fællesskabet og sammenhængskraften i vores lokalsamfund kan alle er jer der indstiller være med til at bestemme” siger formanden for Kultur og Fritidsudvalget Rikke Macholm

Yderligere oplysninger: rim@hillerod.dk,  72 32 00 52

 

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube