Kreative fællesskaber

I samarbejde med engagerede værkstedsværter byder vi alle interesserede indenfor i åbne, kreative fællesskaber i vores nyindrettede værksted.

Værkstedet henvender sig til alle, der er interesseret i at være med og vil indgå i et kreativt fællesskab - glade amatører eller kunstnere, unge som ældre. Vi deler viden og sparrer om teknikker og materialer - tilsat små eller større inspirationsworkshops for hinanden. Medbring egne materialer og kom forbi og vær med. Der er kaffe på kanden.

laura adai s6U7Gq93UU8 unsplashMalerværkstedet
Mandage fra kl. 10.00

I Malerværkstedet mødes vi og maler på egne projekter og deler viden og erfaringer om teknikker, materialer og motiver. Aller er velkommen uanset niveau. Er du begynder, hjælper vi dig gerne i gang.

Værkstedsværter: Lene og Lene

pexels cottonbro 3778179Tegn, tal og mal
Tirsdage fra kl. 10.00

Vi mødes alle tirsdage og hygger os med kreative aktiviteter. Om du vil tegne, male eller træne dit danske vælger du selv. Kom som du er. Medbring gerne egne materialer ellers hjælper vi dig i gang.

Værkstedsvært: Grete

margarida afonso ahMCpXdUjv0 unsplashKreativt værksted
Onsdage fra kl. 10.00

Vi mødes og er kreative med garn, nål og tråd og dele ideer, tips og tricks. Alle er velkommen uanset om man hækler, strikker, syr, knytter eller broderer. Er du begynder, hjælper vi dig gerne i gang

Værkstedsværter: Lone og Mirijam


Har du en idé eller vil du være værkstedsvært?

Vi vil gerne lave åbne, kreative værksteder torsdag og evt. fredag. Derfor søger vi dig, der er kreativt anlagt og har lyst til at være værkstedsvært. Det kunne fx være med smykker, træsnintning, plantetryk, origami, perleplader eller noget helt andet kreativt som omdrejningspunkt. Det kunne også være et blandet kreativt værksted, hvor alle laver det, de har lyst og materialer til. Mulighederne er mange.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en idé til aktiviteter i værkstedet eller er interesseret i at være vært på et kreativt værksted. Du kan skrive til centerleder Anette Nielsen på an@frivilligcenter-hillerod.dk.