Frivillig Topbanner

Se frivillige jobs i Hillerød Kommune. Der er opslag lige nu

Vent venligst, henter data...

HJÆLP LOKALT - GØR EN FORSKEL
Gennem frivilligt engagement kan du gøre en positiv forskel for andre og for dit lokalsamfund. Men du vil også selv få glæde af at være frivillig - det er den erfaring, mange har gjort sig.

Du vil lære noget nyt, udvikle dine kompetencer, udvide dit netværk og ikke mindst opleve fællesskab med andre frivillige. Søger du uddannelse eller job, kan dét at have frivilligt arbejde på dit CV fx vise, at du er et engageret menneske, at du har vedligeholdt dine kompetencer, tilegnet dig nye kompetencer eller at du har praksiserfaring inden for et bestemt område. Og ikke mindst er frivilligt engagement en enestående mulighed for positivt samvær og gode oplevelser med andre mennesker. Alle kan hjælpe til - det kan være et par timer til et enkelt event eller mere permanent i en bestyrelse, som besøgsven eller som aktivitetsleder for en bestemt aktivitet.


TILMELD DIG SOM EVENTFRIVILLIG
- for dig, der har et par timer eller en dag fra tid til anden

Tlmeld dig og få besked pr. e-mail, når der er events nær dig, der mangler frivillige hænder. Det er uforpligtende at tilmelde sig mailinglisten og du kan tage stilling fra event til event, om du har tid og lyst til at engagere dig som frivillig.

knap tilmeld

 


SØG FRIVILLIGE
- Hvis I vil søge frivillige og oprette frivilligjob-opslag, skal det gøres gennem frivilligjob.dk (det er gratis - også for kommunale institutioner)

Har du/I tidligere oprettet et frivilligjob på siden, skal du/I logge ind med jeres brugernavn og kodeord. Nye brugere skal klikke på "Opret opslag via tast-selv" og oprette et frivilligjob. Kontakt frivilligcentret, hvis I har brug for hjælp og sparring til at komme i gang eller udforme et frivilligjob. Du kan finde video-guide, vejledninger og tips til oprettelse af frivilligjobs her.

knap soeg


Alle frivilligjobs skal leve op til disse retningslinjer. Det er din garanti for, at der er tale om frivilligt arbejde i en frivillig forening, almennyttig organisation eller offentlig institution.
Bemærk: Hillerød Kommune abonnerer på frivilligjob.dk/lokal, og derfor kan kommunale og andre offentlige institutioner gratis søge frivillige via frivilligjob.dk.

Hvis du modtager dagpenge, kontanthjælp eller andre overførselsindkomster, anbefaler vi at du taler med din a-kasse eller jobcentret, før du engagerer dig som frivillig.


Denne portal er blevet til i et samarbejde mellem frivilligjob.dk, Hillerød Kommune og Frivilligcenter Hillerød. 
Frivilligjob logo farve 500x160pxhillerød kommune NyFcH cmyk ub

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Socialkompas
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender