Frivillig Topbanner

Se frivillige jobs i Hillerød Kommune

HJÆLP LOKALT - GØR EN FORSKEL
Når vi kommer over på den anden side af corona-nedlukningnen, har vi som lokalforeninger og fællesskaber inden for det sociale område, kulturen og idrætten brug for al den hjælp, vi kan få, til at gøre klar til at åbne igen.

Gennem frivilligt engagement kan du gøre en positiv forskel for andre og for dit lokalsamfund. Men du vil også selv få gang at at være frivillig - det er den erfaring, mange har gjort sig. Du vil lære noget nyt, udvikle dine kompetencer, udvide dit netværl og ikke mindst opleve fællesskab med andre frivillige. Søger du uddannelse eller job, kan dét at have frivilligt arbejde på dit CV fx vise, at du er et engageret menneske, at du holder dine kompetencer ved lige eller har fået nye, eller at du har praksiserfaring inden for et bestemt område.

Og ikke mindst er frivilligt engagement en enestående mulighed for positivt samvær og gode oplevelser med andre mennesker. Alle kan hjælpe til - det kan være et par timer til et enkelt event eller mere permanent i en bestyrelse, som voksenven eller som aktivitetsleder for en bestemt aktivitet.


TILMELD DIG SOM EVENTFRIVILLIG
- for dig, der har et par timer eller en dag fra tid til anden

Tlmeld dig og få besked pr. e-mail, når der er events nær dig, der mangler frivillige hænder. Det er uforpligtende at tilmelde sig mailinglisten og du kan tage stilling fra event til event, om du har tid og lyst til at engagere dig som frivillig.

knap tilmeld

 


SØG FRIVILLIGE
- Hvis I vil søge frivillige og oprette frivilligjob-opslag, skal det gøres gennem frivilligjob.dk

Har du/I tidligere oprettet et frivilligjob på siden, skal du/I logge ind med jeres brugernavn og kodeord. Nye brugere skal klikke på "opret opslag via tast-selv" og oprette et frivilligjob. Kontakt frivilligcentret, hvis I har brug for hjælp og sparring til at komme i gang eller udforme et frivilligjob. Du kan finde video-guide, vejledninger og tips til oprettelse af frivilligjobs her.

knap soeg


Alle frivilligjobs skal leve op til disse retningslinjer. Det er din garanti for, at der er tale om frivilligt arbejde i en frivillig forening, almennyttig organisation eller offentlig institution. Hvis du modtager dagpenge, kontanthjælp eller andre overførselsindkomster, vil vi anbefale dig at tale med din a-kasse eller jobcentret, før du udfører frivilligt arbejde.


Denne portal er blevet til i et samarbejde mellem frivilligjob.dk, Hillerød Kommune og Frivilligcenter Hillerød. 
Frivilligjob logo farve 500x160pxhillerød kommune NyFcH cmyk ub

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube