Kulturnat Hillerød

FÅ FÆLLESSKABET TIL AT BLOMSTRE TIL GLÆDE FOR FLERE…

kulturnat18 blomsterposeVær med til at skabe rammerne for Kulturnatten 2018 i Frivilligcenter Hillerød. Vi holder iIdé og planlægningsmøde onsdag 15. august kl. 16.30-18.30.

Vi inviterer igen vores medlemsforeninger og frivillige til at skabe en aften i dialog med Hillerøds borgere på Kulturnatten fredag 21. september.2018. Denne gang i rammen af ”et mangfoldigt væksthus hvor fællesskabet blomstre til glæde for flere”.  Kom og byd ind med dine ideer og sæt form på kulturnatten på et idé og planlægningsmøde den 15. august kl. 16.30-18.30. Tilmelding med navn og mail på deltagere til epost@frivilligcenter-hillerod.dk senest  14.august.

Oplægget i Kulturnat programmet lyder således:  

Besøg dit lokale væksthus for inklusion og mangfoldighed. Få viden om fællesskabskultur der spirer i åbne og anerkendende miljøer. Hør, hvad der kan ske, når der gødes med nysgerrighed, medansvar og omsorg for hinanden. Og hvad det kan betyde at blive plantet i et fællesskab, hvor forskellige typer styrker hinanden og rødderne flettes sammen og skaber grundlag for nye muligheder. Med andre ord, kig forbi, mød mennesker fra lokale foreningsfællesskaber, hør hvordan du kan være med og bidrage med ideer til at få fællesskabet til at blomstre i Hillerød.  Kulturnat afvikles fra kl. 16.30 til 21.30.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job