Online- og udendørsmøder

Onlinemøder

Vi kan hjælpe jer med at komme i gang med at afholde møder online, så I har mulighed for at holde forenings- eller frivilligmøder og i det hele taget holde kontakten i jeres forening, gruppe og fællesskab. Skriv til epost@frivilligcenter-hillerod.dk, hvis I vil have hjælp til at holde onlinemøder.

Vi kan tilbyde sparring og hjælp til facilitering og styring af onlinemøder, hjælp til at oprette og indkalde til onlinemøder i Teams samt til at  guide dig og de øvrige deltere til, hvordan man kommer på og bliver klar til mødet, herunder får lyd og billede på og lærer de basale funktioner.

Guide til gode onlinemøder
Onlinemøder er ikke helt som almindelige møder, bl.a. fordi man ikke kan aflæse kropssprog og andre signaler. I denne guide får du gode råd til, hvordan I får mest ud af jeres onlinemøder - klik her.

Udendørs møder og sociale eller fysiske aktiviteter

Frivilligcentret hjælper med havemøbler, sprit og sparring til at afholde udendørs foreningsmøder, sociale og fysiske aktiviteter på plænen foran frivilligcentret. I kan låne stole og borde til afholdelse af møder og andre aktiviteter på plænen foran frivilligcentret. Skriv til epost@frivilligcenter-hillerod.dk og oplys kontaktoplysninger samt dato og tidspunkt for mødet/aktiviteten, for at reservere havemøblerne.

Hvis I låner borde og stole gælder følgende retningslinjer:

  • Alle stole skal placeres med min. 1 meters afstand
  • Alle stole og borde skal rengøres med sprit før og efter brug (sprit udleveres af frivilligcentret)
  • Borde og stole skal håndteres med rene (vaskede/afsprittede) hænder

Særlige retningslinjer for fysisk aktivitet udendørs:

  • Deltagerne skal holde min. 1 meters afstand
  • Eventuelle redskaber skal rengøres med sprit før og efter brug (sprit udleveres af frivilligcentret)
  • Redskaber skal håndteres med rene (vskede/afsprittede) hænder.
  • Deltagerne må ikke dele eventuelle redskaber