Aktuelle workshops og kurser

Hvert år arrangerer vi en række kurser for frivillige, der arbejder på det sociale område. Det kan fx være kurser i regnskabsføring, konflikthåndtering, fundraising eller andre relevante emner inden for foreningsdrift og -udvikling.

Hvis I har specifikke ønsker eller ideer til emner til kurser eller workshops, så tag endelig fat i os, og vi vil prøve at hjælpe eller at arrangere et kursus eller foredrag.

Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA)
Center for Frivilligt Socialt Arbejde tilbyder hvert år en række kurser, som du som frivillig har mulighed for at deltage i. Læs mere her

Kurser i foråret 2022

I foråret tilbyder vi i samarbejde med flere andre frivilligcentre i Nordsjælland kurser for frivillige og andre foreningsrepræsentanter. Du, der er frivillig eller på anden vis engageret i en social forening i Hillerød Kommune, kan tilmelde dig disse kurser.

  • Nå i mål med projektet - grundkursus for projektledere i små foreninger - 2. juni kl. 9:00-16:00
    På dette lokale kursus får I den solid viden, redskaber og inspiration til, hvordan I nemt og sikkert styrer et nyt projekt og skaber resultater. Pris 150 kr.

Sted: Kurserne holdes i Frivilligcenter Hillerøds lokaler (Fredensvej 12C, 3400 Hillerød) eller i Kedelhuset (Fredensvej 12B, 3400 Hillerød).

Læs mere, tilmeld dig og betal online via kursuskataloget. Har du brug for hjælp til at tilmelde dig, kan du kontakte os i Frivilligcenter Hillerød på tlf. 2750 8037. Så hjælper vi gerne.

Knap

 

Du kan læse om tidligere workshops og kurser her.