Aktuelle workshops og kurser

Hvert år arrangerer vi en række kurser for frivillige, der arbejder på det sociale område. Det kan fx være kurser i regnskabsføring, konflikthåndtering, fundraising eller andre relevante emner inden for foreningsdrift og -udvikling.

Hvis I har specifikke ønsker eller ideer til emner til kurser eller workshops, så tag endelig fat i os, og vi vil prøve at hjælpe eller at arrangere et kursus eller foredrag.

Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA)
Center for Frivilligt Socialt Arbejde tilbyder hvert år en række kurser, som du som frivillig har mulighed for at deltage i. Læs mere her

Kurser i efteråret 2021

I efteråret tilbyder vi i samarbejde med en række andre frivilligcentre på tværs af Nordsjælland et spændende kursuskatalog med seks forskellige kurser for frivillige og foreningsrepræsentanter. Du, der er frivillig eller på anden vis engageret i en social forening i Hillerød Kommune, kan tilmelde dig disse kurser.

  • Selvhjælp - et grundkursus (fredag d. 10. september kl. 9-15)
  • Ledelse af trivselsgrupper for børn og unge (fredag d. 17. september & lørdag d. 18. september kl. 9-15)
  • Få nye frivillige som bliver i foreningen - grundkursus om rekruttering og fastholdelse (lørdag d. 9. oktober kl. 10-16)
  • Skab stærke lokale fællesskaber (tirsdag d. 9. november kl. 17-20) (tilmedingsfrist 28.oktober)
  • Alternativer til puljer og fonde - andre veje til fundraising (onsdag d. 17. november & onsdag d. 1. december kl. 17-20) (tilmeldingsfrist 2. november)

Tilmelding foregår online via kursuskataloget. Har du brug for hjælp til at tilmelde dig, kan du kontakte os på tlf. 2750 8037. Så hjælper vi gerne.

Sted: Alke kurserne holdes i Frivilligcenter Hillerøds lokaler (Fredensvej 12C, 3400 Hillerød) eller i Kedelhuset (Fredensvej 12B, 3400 Hillerød).

Knap

 

Du kan læse om tidligere workshops og kurser her.