Aktuelle workshops og kurser

Hvert år arrangerer vi en række kurser for frivillige, der arbejder på det sociale område. Det kan fx være kurser i regnskabsføring, konflikthåndtering, fundraising eller andre relevante emner inden for foreningsdrift og -udvikling.

Hvis I har specifikke ønsker eller ideer til emner til kurser eller workshops, så tag endelig fat i os, og vi vil prøve at hjælpe eller at arrangere et kursus eller foredrag.

Kurser i efteråret 2022

I efteråret tilbyder vi i samarbejde med de øvrige nordsjællandske frivilligcentre kurser for dig, der er frivillig eller på anden vis engageret i en social forening i Nordsjælland.

  • Brug sociale medier strategisk og effektivt - 24. september kl. 10:00-16:00
    Dette grundkursus giver et solidt overblik over de sociale mediers forunderlige verden, hvordan de kan bruges i jeres kommunikationsarbejde og et dybere indblik i de mest relevante. Pris 150 kr/deltager.
  • Tag temperaturen på foreningens bestyrelse og fyr op under bestyrelsesarbejdet - 27. oktober kl. 17:00-21:00
    Dette lokale kursus sætter fokus på, hvordan I som bestyrelse kan udvikle og styrke jeres interne samarbejde. Pris 75 kr./deltager.
  • Nå i mål med projektet - grundkursus for projektledere i små foreninger - 24. november kl. 9:00-16:00
    På dette kursus får I solid viden, redskaber og inspiration til, hvordan I nemt og sikkert styrer et nyt projekt og skaber resultater. Pris 150 kr./deltager.

Sted: Alle kurserne holdes i Frivilligcenter Hillerøds lokaler (Fredensvej 12C, 3400 Hillerød) eller i Kedelhuset (Fredensvej 12B, 3400 Hillerød).

Læs mere, tilmeld dig og betal online via kursuskataloget. Har du brug for hjælp til at tilmelde dig, kan du kontakte os i Frivilligcenter Hillerød på tlf. 2750 8037. Så hjælper vi gerne.

Knap

Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA)
Center for Frivilligt Socialt Arbejde tilbyder hvert år en række kurser, som du som frivillig har mulighed for at deltage i. Læs mere her 

Du kan læse om tidligere workshops og kurser her.