Ny klub for unge med særlige behov

 DSC0389 webNu åbner en Unge For Ligeværd Klub (UFL Klub) - en ny klub i Hillerød med fællesskab og hyggeligt samvær for unge mellem 18 og 35 år med særlige behov.  Klubben mødes første gang d. 1. november og holdes onsdage i lige uger kl. 18.30-20.30 i Frivilligcenter Hillerød.

Der er fem frivillige tilknyttet klubben, og de glæder sig meget til at møde de unge deltagere og få skabt et hyggeligt socialt fællesskab. Indholdet og aktiviteterne i klubben skal deltagerne selv være med til at bestemme og udvikle, men til en start har de frivillige lagt et program med bl.a. brætspil, kreative aktiviteter og ikke mindst god tid til at lære hinanden at kende. På længere sigt er det planen, at der skal laves en ungebestyrelse, der selv driver klubben understøttet af de frivillige.

Hvorfor en UFL Klub i Hillerød?
Det korte svar er "fordi vi ved, der er behov for det". Det lange svar er, at to frivillige ambassadører fra foreningen Ligeværd kontaktede Frivilligcenter Hillerød på opfordring fra Søren Lerche, for at høre om muligheden for at oprette en Unge For Ligeværd Klub i Hillerød. De to ambassadører pegede på, at der manglede et socialt mødested for unge med særlige behov i Nordsjælland. Den nærmeste UFL-klub ligger i Glostrup og de frivillige herfra oplever, at der løbende er unge fra Nordsjælland, som opsøger deres klub i søgen efter et socialt fællesskab med ligesindede. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde et fællesskab for unge i samarbejde med foreningen Ligeværd i Hillerød.

Se FGU Nordsjællands tv-indslag, hvor en af de frivillige ambassadører og en ung fra UFL-klubben i Glostrup fortælle om behovet for en UFL-klub i Hillerød: Klub for unge med særlige behov.

Læs mere og tilmeld dig klubbens første møde
Hvis du selv, eller nogen du kender, lyst til at være med, kan du finde oplysninger om klubben og hvordan man tilmelder sig på Hillerød Socialkompas.

Bemærk, deltagelse den 1. november kræver tilmelding, men de øvrige mødegange er du velkommen til bare at dukke op.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Socialkompas
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender