Forening uddeler (jule)mad lillejuleaften

stop spild lokalt2I anledning af julen holder mange butikker lukket i tre dage efter juleaften. I den forbindelse står dagligvarebutikkerne med mad, der ikke holder helligdagene over.

I stedet for at smide overskudsmaden ud, har flere butikker valgt at donere maden til foreningen Stop Spild Lokalt, som deler maden ud mandag d. 23. december kl. 20.00-23.00 i Kedelhuset, Fredensvej 12b, 3400 Hillerød.

Maden deles ud til alle, både enlige og familier, som ikke selv har råd til at købe mad, om det så er julemad eller ej. Foreningen kan ikke love, at der er julemad til alle, men vi vil bestræbe sig på, at der er mad til alle.

Interesserede må meget gerne melde sig til enten via begivenheden på Facebook  eller ved at kontakte tovholder Henriette på odas.mad@gmail.dk eller tlf. 3014 5404.

Er du ikke i stand til at komme selv, og har du heller ikke mulighed for at sende en anden i dit sted, tilbyder frivillige i Stop Spild Lokalt at pakke maden til dig og sørge for, at det kommer ud til dig. De ønsker dog helst, at man selv kommer.

Hold øje med begivenheden og opslag på Stop Spild Lokalt - Hillerød og omegn, samt i avisen for opdateringer når vi nærmer os d. 23.12.19. 

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube