imagefp5Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lokaleoversigt

0.1 Atelieret. Plads til cirka 20 personer. Lokalet er forsynet med staffelier og er især egnet til arrangementer af kunstnerisk karakter.

NY frivilligcenter stuen 01

 

0.2 Borgercafeen. Plads til cirka 40 personer. Lokalet har klaver og er møbleret med cafeborde og forsynet med tavle og lærred.Egnet til foredrag og undervisning. Borgercafeen er også frivilligcentrets centrale lokale med blandt andet reception og telefon, så der kan være en del uro i åbningstiden.

NY frivilligcenter stuen02

 

 

1.1  Mødelokale med plads til cirka 8-10 personer. Relativt nyt mødelokale i den tidligere pedelstue. 1.1 erstatter Marinestuen, der er inddraget til kontor. 

lokale 11NY frivilligcenter første sal 11

 

 

1.2 Naverstuen. Mødelokale med plads til cirka 20 personer.

NY  frivilligcenter første sal 12

 

 

1.3 Spejlsalen. Den ene væg udgøres af et stort spejl, og lokalet er især velegnet til gymnastik, dans og andre aktiviteter, der kræver plads til bevægelse. Rummet er forsynet med madrasser. Stole og borde kan stilles op til arrangementer, der ikke kræver plads til store armbevægelser. Der er plads til cirka 20 personer i bevægelse og til omkring 35, når borde og stole er stillet op.

lokal13

NYfrivilligcenter  første sal 13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.4 Lille mødelokale med plads til cirka 6-8 personer.

lokale 1-4

NY  frivilligcenter  første sal 14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.5 Lilla stue. Mødelokale med plads til cirka 20 personer.

NY frivilligcenter første sal 15

Derudover er det muligt at leje Kedelhuset til større arrangementer som seminarer, kurser, generalforsamlinger, årsmøder og lignende.