Lokaleoversigt

Lokale 0.1 - Atelieret. Plads til cirka 20 personer. Lokalet er forsynet med staffelier og er især egnet til arrangementer af kunstnerisk karakter.

atelier st01frivilligcenter st01

 

Lokale 0.2 - Borgercafeen. Plads til cirka 40 personer. Lokalet har klaver og er møbleret med cafeborde og forsynet med tavle og lærred.Egnet til foredrag og undervisning. Borgercafeen er også frivilligcentrets centrale lokale med blandt andet reception og telefon, så der kan være en del uro i åbningstiden.

cafe st02frivilligcenter st02

 

 

Lokale 1.1  Mødelokale med plads til cirka 8-10 personer. Relativt nyt mødelokale i den tidligere pedelstue. 1.1 erstatter Marinestuen, der er inddraget til kontor. 

lokale 1 1frivilligcenter 1 1

 

 

Lokale 1.2 Mødelokale med plads til cirka 20 personer.

lokale 1 2frivilligcenter 1 2

 

 

Lokale 1.3 Den ene væg udgøres af et stort spejl, og lokalet er især velegnet til gymnastik, dans og andre aktiviteter, der kræver plads til bevægelse. Rummet er forsynet med madrasser. Stole og borde kan stilles op til arrangementer, der ikke kræver plads til store armbevægelser. Der er plads til cirka 20 personer i bevægelse og til omkring 35, når borde og stole er stillet op.

lokale 1 3

frivilligcenter 1 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokale 1.4 Lille mødelokale med plads til cirka 6-8 personer.

lokale 1 4

frivilligcenter 1 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lokale 1.5 Mødelokale med plads til cirka 20 personer.

lokale 1 5frivilligcenter 1 5

Derudover er det muligt at leje Kedelhuset til større arrangementer som seminarer, kurser, generalforsamlinger, årsmøder og lignende.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job