Lokaleoversigt

På grund af smitterisikoen i forbindelse med corona-virussen gælder FØLGENDE RETNINGSLINJER i øjeblikket.
[NB: Corona-restriktionerne er indtil videre ophævet, så nu gælder reglerne for normale forhold igen. Se dog retningslinjer]

Det betyder blandt andet, at det maksimale antal deltagere i lokalerne er begrænset til følgende:

0.1: 18 personer
0.2: Bruges p.t. primært som gennemgangsrum
1.1: 6 personer
1.2: 15 personer
1.3: 18 personer
1.4: 8 personer
1.5: 8 personer.

Køkken: 1 person ad gangen.

Under normale forhold gælder nedenstående:

Lokale 0.1  Plads til cirka 20 personer. Lokalet er forsynet med staffelier og er især egnet til arrangementer af kunstnerisk karakter. Det indeholder ti borde + to små borde, 30 stole i forskellige farver og typer samt overheadprojektor og staffelier.

lokale01frivilligcenter st01

 

 

 

Lokale 0.2  Plads til cirka 40 personer. Lokalet har klaver og er møbleret med fem cafeborde fire små borde med pc’er
25 sorte stole med armlæn samt kontorstole. Derudover er der whiteboard, lærred, projektor, flipover, klaver og hjertestarter.. Egnet til foredrag og undervisning. Cafeen er også frivilligcentrets centrale lokale med blandt andet reception og telefon, så der kan være en del uro i åbningstiden.

lokale 02frivilligcenter st02

 

 

Lokale 1.1  Mødelokale med plads til 8 personer. Lokalet indeholder et bord og otte blå stole med armlæn samt
cd-afspiller og whiteboard og er egnet til bestyrelsesmøder og lignende.

lokale 1.1frivilligcenter 1 1

 

 

Lokale 1.2 Mødelokale med plads til cirka 20 personer. Lokalet indeholder fire borde og 20 blå træstole samt whiteboard.

lokale 1.2frivilligcenter 1 2

 

Lokale 1.3  Plads til cirka 20 personer i bevægelse. Den ene væg udgøres af et stort spejl, der kan dækkes af forhæng, og lokalet er især velegnet til gymnastik, dans og andre aktiviteter, der kræver plads til bevægelse. Lokalet indeholder 10 sammenklappelige borde, 56 stole, 15 grønne madrasser og 19 hvide plastikskamler. Stole og borde kan stilles op til arrangementer, der ikke kræver plads til store armbevægelser. Så er der plads til cirka 35 personer.

frivilligcenter 1 3 lokal 1.3

 

 

 

Lokale 1.4 Mødelokale med plads til cirka 10 personer. Lokalet er forsynet med to borde,14 stole samt whiteboard og er egnet til bestyrelsesmøder og lignende.

 lokale 1.4

frivilligcenter 1 4

 

 

 

Lokale 1.5  Mødelokale med plads til cirka 10 personer. rundt om mødebordet.Lokalet indeholder to borde og ti lilla stole med armlæn, to sofaer, fire puffer, to små cafeborde, reol med bøger og legetøj samt whiteboard og tv.

lokale 1.5frivilligcenter 1 5

 

 

Derudover er det muligt at leje Kedelhuset i frivilligcentrets nabobygning til større arrangementer som seminarer, kurser, generalforsamlinger, årsmøder og lignende.