Mulighederne stod i kø på FrivilligBørsen

FrivilligBors2018 nyhedMulighederne stod i kø, da hillerødborgere på tværs af sektorer og brancher mødtes til FrivilligBørs 2018, som blev holdt torsdag den 27. september i Truckhallen i Hillerød.

"Frivilligbørsen handler om at bytte – og det kan være alt lige fra gode erfaringer, til lån af lokaler, kurser eller rådgivning. Vi skal lave aftaler med hinanden med det mål at styrke det frivillige arbejde i kommunen” sagde borgmester Kirsten Jensen blandt andet, inden hun som Børsboss kunne ringe med klokken og dermed sætte FrivilligBørsen i gang for de godt 150 deltagere.

Styket samarbejde og netværk
En FrivilligBørs er en anderledes ramme for den udveksling, som sker i forskellige sammenhænge rundt om i kommunen hver dag. Børsen er dog langt mere intens og bidrager til at styrke samarbejde og netværksdannelse mellem mange forskellige parter og aktører i Hillerød, som måske normalt ikke DSC 8977 webville mødes.

Der blev indgået 110 formelle aftaler på børsen. Dertil kommer de mange visitkort med mails og telefonnumre, som blev udvekslet mellem deltagerne. Det er dog kvaliteten af aftaler og mulighederne for at realisere dem - ikke mængden - der er det vigtigste.  

Det er anden gang, at Frivilligcenter Hillerød tager initiativ til en FrivilligBørs i Hillerød. Første gang var i 2015 ifm. fejring af Frivillig Fredag – den nationale frivillighedsdag. Frivillig Fredag var også anledningen til FrivilligBørsen i år – selv om Frivillig Fredag officielt først faldt om fredagen.

Du kan læse mere og se flere billeder fra FrivilligBørsen her.

FrivilligSocialprisen 2018
Som ved tidligere års fejring af Frivillig Fredag blev Hillerød Kommunes FrivilligSocialprisen uddelt. Borgmester Kirsten Jensen kunne i år overrække prisen til Eva Christensen, der fik prisen for hendes store engagement med at koordinere og lede trivselsgrupper for børn og unge - og for voksne - i Frivilligcenter Hillerød. Du kan læse mere, bl.a. uddrag af borgmesterens og Evas taler, her.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job