Eva fik FrivilligSocialprisen for sit store hjerte for børns trivsel

FrivilligSocialprisen2018For syvende gang blev Hillerød Kommunes FrivilligSocialpris uddelet, og ligesom tidligere år skete det i forbindelse med Frivillig Fredag, der i år i Hillerød blev fejret på en torsdag med afholdelse af en FrivilligBørs.

”Du er lyttende og oprigtig interesseret i det menneske, du møder, både børn og voksne”, sagde borgmester Kirsten Jensen blandt andet om årets modtager af prisen, Eva Christensen, og fortsatte: ”Du deltager selv som gruppeleder, og du rekrutterer, træner og efteruddanner gruppelederne. Du har kontakten til kommunen og er utrættelig i dit arbejde med at udvikle samarbejdet mellem skolerne og jeres frivillige indsatser. Du rekrutterer også børn til grupperne og du har forsamtaler med alle børn og voksne, der ønsker at starte i grupperne. Dette store og fantastiske arbejde udøver du med engagement, seriøsitet og empati.”

Borgmesterens tale blev efterfulgt af højlydte klapsalver, der truede med at overdøve Eva, da hun tog ordet og varmt takkede på egne såvel som på trivselsgruppernes vegne for prisen.

”Det betyder meget, at vores trivselsgrupper også på denne måde bliver kendt i Hillerød som et sted, hvor man som barn kan komme og blive del af nogle fællesskaber, der virker og støtter, når livet på en eller anden måde gør ondt.”

Eva startede grupperne for 4 år siden, og siden dengang har mere end 120 børn og unge fundet støtte og hjælp til at håndtere svære livssituationer i grupperne.

”Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi der har været nogle engagerede frivillige til at tage sig af børnene. Derfor skal der være en stor tak til dem, der gør det muligt at køre grupperne,” fortsatte Eva, der også takkede Frivilligcenter Hillerød og centerleder Anette Nielsen for fællesskab og gode rammer for trivselsgrupperne.

I frivilligcentret er der i dag både trivselsgrupper for børn i sorg, børn i skilsmissefamilier og for børn med søskende, der har særlige behov – såvel som grupper for skilsmisseforældre.

Du kan læse om Trivselsgrupperne her.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job