Netværket Broen - et nyt fællesskab for voksne

Netvaerket broenNetværket Broen - en vej til forandring og trivsel
Netværket Broen er en åben trivselsgruppe, der tilbyder et nyt fællesskab for voksne over 18 år, som er i et recovery-forløb eller har afsluttet et behandlings- eller sygdomsforløb.

Den første netværksværksaften holdes onsdag 12. juni kl. 19-21 i Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12C - og derefter hver onsdag samme tid og sted. Alle interesserede er velkomne.

I Netværket Broen har deltagerne mulighed for at dele erfaringer, glæder og sorger med ligesindede, der (gen)kender de udfordringer, vi står overfor når vi rammes af en krise, der gør ondt i sindet.

Mod til forandring
netvaerlet broen initiativtagereNetværket Broen er selvstyrende og baseret på deltagernes ønsker og dialog om de erfaringer, der bringes op fra dagligdagen og som fylder for den enkelte. Det handler om procesarbejde og ikke om at fikse hurtige løsninger.

”Forandringsprocesser sker næsten aldrig i et vakuum, men i fællesskab med andre, enten i en selvhjælpsgruppe eller andre steder, hvor mennesker er sammen. Derfor handler Netværket Broen også om at sætte ord på og erkende egne udfordringer”, forklarer Hanne Skov Kadziola, der er initiativtager og én af tre tovholdere for gruppen. Hanne har selv brugererfaring fra socialpsykiatrien og en uddannelse som peer.

Hjælp til selvhjælp
Udgangspunktet er hjælp til selvhjælp – og ikke terapi. Der er ikke tilknyttet psykologer eller andet fagpersonale til gruppen. Principperne ved møderne er bl.a. en tovholder der leder mødet, tavshedspligt og respekt for den som dele.

Alle deltagerne forpligter sig overfor de andre deltagere ved at møde op så ofte som muligt og melde afbud, hvis man bliver forhindret. Som en del af møderne bliver deltagerne introduceret til aktiviteter og fællesskaber i og omkring frivilligcenteret.

Klik her for at læse om Netværket Broen i deres folder.

Gruppen kan kontaktes gennem Frivilligcenter Hillerød på epost@frivilligcenter-hillerod.dk eller på telefon 4824 1907.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube