Velbesøgt Kulturnat med videnstapas og drømmetæppe

kulturnat16 2En stabil strøm af Hillerød-borgere tog på Kulturnatten fredag 23. september mod frivilligcentrets invitation til ”Videnstapas”. De blev budt på smagsprøver på engagement og virkelyst lokalt samt mere konkret i form af små retter. Frivillige fra nogle af frivilligcentrets medlemsforeninger og ansatte uddelte "menukort" ud, hvori gæsterne kunne få en oversigt over, hvilke lokale foreninger og grupper der virkede inden for udvalgte områder. I dagens anledning havde frivilligcentret skiftet navn til Cafe los Voluntarios, og tjenerne fortalte ved de runde borde med rødternede duge om Frivilligcenter Hillerød generelt og besvarede mange spørgsmål om aktiviteterne.

De mange besøgende sørgede for, at cafeen kunne melde udsolgt af madvarer. Nogle havde aldrig været i eller hørt om frivilligcentret, nogle havde hørt om det, men vidste ikke, hvad det var, og enkelte havde deltaget i arrangementer.

I atelieret sammensatte Salto Familieaktiviteter i Hillerød og KFUM og KFUK Hillerød – YMCA et drømmetæppe sammen med fremmødte børn. Tæppet er udstillet i frivilligcentret og vil senere blive udstillet rundt om i Hillerød hos medlemsforeningwer og institutioner.

Anne Madsen tog en række fotos fra Kulturnatten. Nedenfor ses et udvalg. Billederne kan ses i en større udgave ved at klikke på det enkelte foto.

kulturnat16 1 kulturnat16 3 kulturnat16 5 kulturnat16 6 kulturnat16 12 kulturnat16 13 kulturnat16 kulturnat16 10 kulturnat16 11
kulturnat16 7  kulturnat16 9