Cykelgruppen Fri-hjul

fri hjul

Cykelgruppen "Fri-hjul" er en gruppe på cirka 40 cyklister i Hillerød, der har kørt ture sammen om torsdagen, siden gruppen blev stiftet i august 2008. Deltagerne mødes i Frivilligcenter Hillerød om torsdagen lidt før kl. 10; - snakker, drikker kaffe/te og starter på cykelturen kl. 09.50. (Så kan vi nå at cykle i gågaden inden kl. 10. Turenes længde er normalt 18-25 km. Med en pause undervejs kommer deltagerne tilbage til frivilligcentret ca. kl.12. Der er normalt altid planlagt en rute, som er sendt ud med e-mail i forvejen og ruten er både beskrevet i ord og vist på et kort. Der er typisk 20 – 30 deltagere pr. gang.

Formålet med cykelgruppen er at give Hillerød-borgere en chance for at få cyklen ud af skuret og (gen)opdage cyklen som et naturligt transportmiddel i hverdagen og ikke mindst få styrket krop og sjæl gennem motionsture i lokalområdet.

 

Det er med andre ord en chance for at få motion på en hyggelig og enkel måde sammen med andre. Gruppen består af hillerødborgere af begge køn.

 

Gruppen er medlem af frivilligcentret som en netværksgruppe med Tim Karl som frivillig tovholder og igangsætter.

Det koster det 50,- kr pr. år at deltage. Dette beløb dækker kaffe, gruppe-medlemsskab af frivilligcentret, tryk af foldere, faciliteter og udstyr etc.

Gruppen "Fri-hjul" er lukket for nye medlemmer, men den anden gruppe, - "Fri-hjul II" er åben og kører den samme rute om fredagen.

 

Download vores brochure HER og besøg os på Facebook.

FrivilligBørsen 2018
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Find Et Frivilligjob Job