Cykelgruppen "Fri-hjul"

Beskrivelse

Giver mulighed for at få cyklen ud af skuret og få styrket krop og sjæl gennem ugentlige motionsture året rundt - med andre i det lokale område.

Adresse

Fredensvej 12C, 3400 Hillerød

Kontaktperson

Tim Karll

Foreningens/gruppens e-mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefonnr.

21 66 46 86

Foreningens/gruppens aktiviteter

Fri-hjul giver Hillerød-borgere en chance for at få cyklen ud af skuret og (gen-)opdage cyklen som et naturligt transportmiddel i hverdagen samt at få styrket krop og sjæl gennem motionsture med andre i det lokale område.

Der er faktisk 2 cykelgrupper: ”Fri-hjul I” og ”Fri-hjul II”. Cykelturene er på 18–25 km med start og slut ved frivilligcentret, og der køres i et tempo, hvor alle kan være med. Der er lukket for tilgang til både ”Fri-hjul I” og ”Fri-hjul II”, men der er oprettet ventelister, så kontakt os, hvis du er interesseret. Vi starter ofte med at drikke kaffe før afgangen fra frivilligcentret, Fredensvej 12c.

Adgang for handicappede

Ja.

Evt. deltagerkrav

Alle Hillerødborgere kan deltage uanset alder og køn - de eneste forudsætninger er, at du har en cykel og kan klare en cykeltur på 20 km på et par timer. Vi kører fortrinsvis på cykelstier og skovveje på helt almindelige cykler eller elcykler og i alm. tøj. F.eks. kan blinde deltage på tandem med en seende pilot.

Muligheder for frivilligt virke

Deltage aktivt i gruppens sociale liv, f.eks. at komme med forslag til ture eller mål, brygge kaffe før afgang og tage fotos undervejs.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube