Træning i naturen

"Træning i naturen" er et motionstilbud til seniorer (60+) i Hillerød Kommune, der har lyst til at træne udendørs sammen med andre. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding.

Traening i naturen

Når man er aktiv i naturen, er der højt til loftet, masser af plads og frisk luft. Terræn, bakker, grøfter, stier, træstammer, grene, og hvad man ellers møder undervejs i skoven, vil blive brugt under træningen. Der arbejdes individuelt med styrke, balance, kondition og koordination, som passer til deltagernes niveau. Det vil være sjovt og udbytterigt både for kroppen og hjernen.

Der er p.t. 4 hold:
  • Mandage kl. 10.00-11.00 i Tirsdagsskoven
  • Tirsdage kl. 13.00-14.00 i Præstevang
  • Onsdage kl. 11.00-12.00 i Tirsdagsskoven
  • Onsdage kl. 13.00-14.00 i Præstevang

Deltagelse på et Træning i naturen-hold er gratis - men forpligtende! Både de frivillige instruktører og resten af holdet engageres af din opbakning og forventer at se dig.

Når du er optaget på et hold, behøver du ikke tilmelde dig til træningen fra gang til gang, men du bedes melde afbud til instruktøren, hvis du er forhindret i at deltage. Træningen er på eget ansvar.

Tilmelding:

Kontakt Inge Espensen fra Ældre Sagen Hillerød på inge@salpetermosevej.dk eller tlf. 2170 1861 for yderligere info om holdene og tilmelding. Vær opmærksom på, at der kan være venteliste til holdene.

Initiativet ”Træning i Naturen” er baseret på et samarbejde mellem Hjerteforeningen i Hillerød, Ældre Sagen Hillerød, Kom med!- samarbejdet, som består af HIllerød Kommune og Frivilligcenter Hillerød.