Frivillig Fredag 2019

Frivillig Fredag blev fejret med oplæg om at engagere nye deltagere i fællesskabet og uddeling af FrivilligSocialprisen.

Omtrent 100 personer fra og omkring Hillerøds foreningsliv deltog fredag den 27. september i fejringen af Frivillig Fredag i Støberihallen. Fejringen bød på en flot reception, hvor alle fik tid til at hilse på og tale med hinanden, forud for en tankevækkende workshop om ”Det gode værtskab”.

Workshoppen, der blev ledet af Charlotte Ayed fra organisationen Værtskabet, mindede deltagerne om og øgede fokus på vigtigheden af værtskab. Værtskab er mere end at sende en invitation; Det handler om relationer mennesker imellem, og er således en vej til, at vi alle bliver bedre til at tage imod og engagere flere og nye folk i vores fællesskaber. Du kan se slides fra workshoppen her.

FrivilligSocialprisen 2019
Borgmester Kirsten Jensen overrakte som afslutning på dagens program årets FrivilligSocialpris til Ditte Aagard og Louise Rønne Green, hhv. daglig leder og souschef i Salto Familieaktiviteter. De modtog prisen for deres store indsats med at udvikle og drive Salto, som er en aftenskole, en socialøkonomisk café og også rummer andre aktiviteter og eksperimenter, bl.a. et såkaldt barselslaboratorium. De har begge lagt megen frivillig tid i Salto, og mange af aktiviteterne bæres af frivillige kræfter.

Se billeder fra dagen herunder. Klik på billederne for at se dem i en større version.

Frivillig Fredag er en national fejring af frivillighed og fællesskaberne, som er blevet holdt årligt siden 2011. I Hillerød har Frivilligcenter Hillerød i samarbejde med Hillerød Kommune taget initiativ til fejring af dagen for og med alle, der aktivt deltager i eller støtter op om Hillerøds foreningsliv og frivillige fællesskaber.

 FrivilligFredag2019 1FrivilligFredag2019 2FrivilligFredag2019 3FrivilligFredag2019 4FrivilligFredag2019 5FrivilligFredag2019 6FrivilligFredag2019 7FrivilligFredag2019 8FrivilligFredag2019 9FrivilligFredag2019 10FrivilligFredag2019 11FrivilligFredag2019 12

 FrivilligFredag2019 invitation

 

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube