Giv gamle pc'er nyt liv

gamle PCerGiv os din gamle bærbare pc, så renser vi den, lægger et nyt styresystem på den og sørger for, at den får nyt liv og skaber glæde i hænderne på et ungt menneske eller børnefamilie med flygtningebaggrund i Hillerød.

Sådan lød opfordringen i 2016 fra et nyt initiativ og samarbejde mellem Sprog- og netværkscafeen i Frivilligcenter Hillerød, revisionsfirmaet Dansk Revision, softwarevirksomheden Saldi.dk  samt IT-cafeen i frivilligcentret..

”Vi er mange private, men også mindre virksomheder og organisationer, der har aflagte pc’er, der står i gemmerne. Derfor opfordrer vi virksomheder til at donere udtjente bærebare pc’er til glæde for nogle af de flygtninge, der nu skal i gang med skole og uddannelse her i Hillerød”, sagde Peter Jørgensen fra Dansk Revision.

I Sprog- og netværkscaféen formidlede Ulla Maribo sammen med de øvrige frivillige pc’erne til unge og børnefamilier, der pga. manglende økonomi ikke havde mulighed for at anskaffe sig en pc.

Er man interesseret i at deltage, kan bærbare pc’er afleveres hos Saldi.dk, Dansk Revision eller i frivilligcentret med en erklæring om, at pc’en er videregivet til projektet.

Initiativet og samarbejdet blev skabt i kølvandet på Frivilligbørsen i efteråret 2016, som Frivilligcenter Hillerød stod bag, hvor godt hundrede deltagere udvekslede hjælp, aktiviteter og indgik aftaler om nye ideer og samarbejder.

I forbindelse med projektet er der produceret en folder, der kan downloades HER.

Yderligere information:

Frivilligcenter Hillerød, tlf. 2750 8037, e-mail: epost@frivilligcenter-hillerod.dk

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube