International Work Camp – ”Mød verden lokalt”

Int work camp 2019I uge 26 og 27 i 2019 var vi sammen med Børnehuset Buen, Klaverfabrikken, Hillerød Bibliotek, Adventure Park og Street-Lab værter for en International Work Camp, der var arrangeret i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke

Vi fik derfor besøg af 12 unge fra bl.a. Mexico, Rusland og Sydkorea og to danske work camp ledere, der skulle være med til at lave sommerferieaktiviteter for Hillerøds børn i Kulturaksen.

De unge havde to dejlige uger, hvor de i den første uge planlagde og forberedte de forskellige aktiviteter, alt imens de lærte hinanden og Hillerød at kende. I den anden uge var der gang i de forskellige aktiviteter; alt lige fra ansigtsmaling og klippe-klistre-hygge til live rollespil og lasergame.

Flere af work camp deltagerne fortalte, at de fik en masse inspiration, både fra de andre deltagere i forbindelse med madlavning, sprog og måder at gøre tingene på – og gennem deres samarbejde med frivillige og medarbejdere i Kulturaksen i forhold til at lave kreative lege og oplevelser for børn.

Se programmet for sommerferieaktiviteter for børn i Kulturaksen her.

Du kan læse mere om work campen her: 

Find opslag fra work campen på frivilligcentrets Facebook-side - klik her.

Læs mere om nogle af work camp deltagerne her (åbner bibliotekets hjemmeside).

Hillerød Posten d. 28. juni 2019: "Unge fra hele verden bag uge for Hillerød-børn"

Hillerød Posten d. 12. juli 2019: "Nye venskaber dannet til 'work camp' i Hillerød"

Om Mellemfolkeligt Samvirkes Internationale Work Camps
En Work Camp er en mulighed for at rejse, møde nye kulturer og andre unge fra hele verden - og samtidig yde en frivillig indsats på et lokalt projekt i det land, man vælger at rejse til. Du kan læse mere om Mellemfolkeligt Samvirkes Internationale Work Camps på deres hjemmeside: https://www.globalcontact.dk/workcamp