KomSammen

Vil du med til KomSammen?

KomSammen webKomSammen er hyggelige og uformelle onlinemøder. Alle, der har der har lyst til at møde andre mennesker, få en snak og nyde en kop kaffe eller te imens, er meget velkomne.

Vi sørger for at tage godt imod alle og forbereder underholdende indslag og forslag til samtaleemner til hver KomSammen. 

Hvornår er der KomSammen?
KomSammen holdes hver torsdag kl. 14-15. Der er ikke krav om at deltage hver torsdag - man kan deltage lige så få eller mange gange, man vil. Man skal blot huske at tilmelde sig fra gang til gang.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Send en e-mail til tsh@frivilligcenter-hillerod.dk, hvis du vil være med.

Hvad kræver det at være med?
Det kræver, at du har enten en computer, en tablet/smartphone eller en iPad/iPhone med fungerende kamera og højttalere (evt. høretelefoner eller headset). Og så kræver det internetforbindelse. Det kræver ikke stort kendskab til eller forståelse for IT.

Hvordan gør jeg?
Når du tilmelder dig, får du en e-mail med et link, som du skal bruge for at deltage i KomSammen. Du får også en vejledning med billeder og tekst, der trin for trin viser, hvad du skal gøre for at deltage.

Jeg er stadig lidt usikker på, hvad jeg skal gøre...
Hvis du føler dig usikker på det tekniske, er du meget velkommen til at skrive til tsh@frivilligcenter-hillerod.dk. Så bliver du tilbudt hjælp til at prøve at komme online inden KomSammen starter.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube