Røde Kors butikken i Hillerød

Salg af genbrugsting og tøj. Sortering af tøj, nips, bøger, m.v. Udstilling af genbrugsting så vi kan sælge det og tjene penge til støtte af projekter hjemme og ude.

Røde Kors Hillerød - Besøgsvenner

Tilbud om besøg af en frivillig besøgsven

Røde Kors Hillerød - De rullende kiosker

Røde Kors, Hillerød Afdeling har på fire plejecentre en rullende kioskvogn. Herfra sælges små fornødenheder til beboerne, og måske endnu vigtigere: Der er tid til lidt snak - lige meget om man skal handle eller ej.
Til at køre kioskvognene søges frivillige, der kan bruge 1-1½ time hver eller hver anden uge.

Røde Kors Hillerød - Nørklerne

Har du lyst til håndarbejde og samtidig gøre et stykke meningsfuldt arbejde, så deltag i Røde Kors’ nørklegruppe. Et rigtig godt udgangspunkt for at kunne bidrage til en fælles sag.

Røde Kors Hillerød - Patientstøtterne

På Hillerød Hospital er der aktivitetsledere og patientstøtter på fire afdelinger, som kan gøre det ud for at være den pårørende, der ikke er der. Kan vise rundt på hospitalet, samtale for at forkorte ventetiden, hjælpe med at få ringet op, hente et glas vand osv.

Røde Kors Hillerød - Samaritterne

Man kan uddanne sig til at være en meget god førstehjælper, der kan tage med på vagter ved sportsarrangementer, byfester, koncerter, Roskilde Festival, på "Bakken" m.m.

Røde Kors Hillerød - Vågetjenesten

Vågetjenesten har samarbejdsaftaler med fem af Hillerød Kommunes seks plejecentre, sundhedshuset på Milnersvej og Hillerød Sygepleje. Vi tilbyder at våge hele døgnet, men behovet ligger i de sene aftentimer og om natten. Vågernes vagter er på 4 timer.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube