SALTO

SALTO er et vaskeægte idealistisk iværksætterprojekt i Hillerød. Vores målsætning er klar: Vi vil være med til at skabe bæredygtige børnefamilier via viden og fællesskab.
SALTO er et hyggeligt og inspirerende fællesskab for børnefamilier. En kombination af:
-forskelige hold og aktiviteter for både gravide, barslende, småbørnsforældre og ikke mindst for alle de skønne babyer, tumlinge og lidt større børn
og
-en familievenlig café: SALTOs Køkken, som tilbyder lækker hjemmelavet mad, mos, kaffe/te og kage for hele familien. Cafeen har åbent for alle - alle hverdage 9:00-14:00.

Sammen er vi Hillerød

Initiativ på Hillerød Bibliotek i samarbejde med Grundtvigs Højskole, herunder Café Hilleroden

Sathya Sai Baba Centeret i Hillerød

Med udgangspunkt i Sathya Sai Babas lære: At fremme aktiviteter, der kan styrke den åndelige og humanitære udvikling. Studiekreds, sang, filmcafé, humanitært frivilligt arbejde for hjemløse, flygtninge og på plejehjem.

Scleroseforeningens lokalafdeling Nordsjælland Øst

Vi laver arrangementer for scleroseramte og deres pårørende.

Sct. Nicolai Tjenesten

Er du ensom og savner nogen at tale med? Sct. Nicolai Tjenestens rådgivere lytter interesseret døgnet rundt, året rundt.

SIND Hillerød/Allerød Lokalforening

Skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende. SIND arbejder for trivsel, forebyggelse og rehabilitering.

Sind Nordsjælland

Åben anonym rådgivning tirsdage kl. 16-18 og torsdage kl. 14-17

SIND Ungdom

SIND Ungdom guider og støtter psykisk unge psykisk sårbare til at tage aktivt del i civilsamfundet omkring dem, og således influere og inspirere andre unge til at stå frem og deltage i de samfundsmæssige processer.

Skanselyets Venner

Banko, café-dag, sang og musik, Skansebio, kreativgruppe, strikkeklub, højtlæsning, tøseklub, hygge-lørdag, petanque, bagehjælp, hjælp til store arrangementer, ture med egen bus, restaurantbesøg, Zoo-tur, Bakken-tur, Tivoli-tur, biograf-tur, kræmmer-ture, og meget andet...

Skævinge Aktivitetscenter

IT, Tegne- og maleundervisning, Blomsterbinding/dekorationer, Billard og Patchwork for seniorer. Endvidere søndagsbanko.

Skævinge Seniorer

Holder omkring 35 møder i løbet af året af forskellig art.

Skævinge Stavgang

Stavgang, hvor alle kan gå med.

Slægtsforskning

Mød ligesindede (eller få hjælp til at komme i gang) med interesse for slægtsforskning. Vi hjælper hinanden og udveksler erfaringer, inspiration og viden. Indimellem oplæg med særlige temaer eller metoder/værktøjer.

Sophienborgs Venner

Foreningen har to faste aktiviteter - torsdagscafé og søndagstræf. Fra april 2019 startes motionstilbud for pårørende, hvor der samtidig arrangeres aktiviteter for personen med demens. Derudover er foreningen initivativtager eller deltager i enkeltstående arrangementer.

Spastikerforeningen Nordsjælland

Formål:

  • At arbejde for optimale behandlingsmuligheder.
  • At hjælpe til oplæring, uddannelse, beskæftigelse og pleje.
  • At arbejde for en bedre offentlig omsorg.
  • At udbrede kendskabet til handicappet, dets opståen og følger.
  • At støtte videnskablig forskning og deltage i internationalt samarbejde.

Sprog- og netværkscafé

Hjælp til lektier, det danske sprog og papirer fra det offentlige. Åben café, der blandt andet henvender sig til flygtninge og indvandrere, der går på sprogskole eller anden uddannelse. Der tales dansk på alle niveauer. Alle interesserede er velkomne.

Stavgang Meløse

En time, ca. 3 og 5 km opdelt i to grupper

Stomiforeningen COPA

Hjælp til stomiopererede, der har spørgsmål om livet med stomi.

Street-Lab

I Street-Lab er der, udover ramper mm. til skateboarding, løbehjul og rulleskøjter, mulighed for at spille streetfodbold, hockey.

Styrk din Krop

Vedligeholdelsestræning for 65+ for alle køn på hold. 2019 har vi 8 hold. Fordelt i Frivilligcenter Hillerød, Nødebo Kro, Skanselyet, Ålholmhjemmet, Føllegård Skævinge og Uvelse Fritidscenter.

Søndagstræf - demensnetværk Hillerød

Mødes for at hygge, snakke, synge eller opleve sammen med andre i samme situation

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender
Youtube