SALTO

SALTO er et vaskeægte idealistisk iværksætterprojekt i Hillerød. Vores målsætning er klar: Vi vil være med til at skabe bæredygtige børnefamilier via viden og fællesskab.
SALTO er et hyggeligt og inspirerende fællesskab for børnefamilier. En kombination af forskelige hold og aktiviteter for både gravide, barslende, småbørnsforældre og ikke mindst for alle de skønne babyer, tumlinge og lidt større børn og en familievenlig café: SALTOs Køkken, som tilbyder lækker hjemmelavet mad, mos, kaffe/te og kage for hele familien. 

Sammen er vi Hillerød

Initiativ på Hillerød Bibliotek i samarbejde med Grundtvigs Højskole, herunder Café Hilleroden

Sathya Sai Baba Centeret i Hillerød

Med udgangspunkt i Sathya Sai Babas lære: At fremme aktiviteter, der kan styrke den åndelige og humanitære udvikling. Studiekreds, sang, filmcafé, humanitært frivilligt arbejde for hjemløse, flygtninge og på plejehjem.

Scleroseforeningens lokalafdeling Nordsjælland Øst

Vi laver arrangementer for scleroseramte og deres pårørende.

Sct. Nicolai Tjenesten

Sct. Nicolai Tjenesten tilbyder anonyme og uforpligtende samtaler til dig, som har brug for det. Alle kan henvende sig anonymt; og telefonpasserne har tavshedspligt. Der er tale om et folkekirkeligt arbejde, der kan benyttes af alle. Tjenesten mål er at yde udømmende, interesserede og nysgerrige samtaler med et medmenneske.

SIND Hillerød/Allerød Lokalforening

Skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende. SIND arbejder for trivsel, forebyggelse og rehabilitering.

Sind Nordsjælland

Åben anonym rådgivning tirsdage kl. 16-18 og torsdage kl. 14-17

SIND Ungdom

SIND Ungdom guider og støtter psykisk unge psykisk sårbare til at tage aktivt del i civilsamfundet omkring dem, og således influere og inspirere andre unge til at stå frem og deltage i de samfundsmæssige processer.

Skanselyets Venner

Skanselyets venners formål er at give beboerne på Plejecentret Skanselyet livskvalitet og indhold i livet med masser af oplevelser. Foreksempel banko, café-dag, sang og musik, Skansebio, kreativgruppe, strikkeklub, højtlæsning, tøseklub, hygge-lørdag, petanque, bagehjælp, hjælp til store arrangementer, ture med egen bus, restaurantbesøg, Zoo-tur, Bakken-tur, Tivoli-tur, biograf-tur, kræmmer-ture, og meget andet...

Skævinge Aktivitetscenter

Velkommen til et spændende og aktivt center. Centret er et tilbud til alle Hillerød Kommunes pensionister og borgere over 60 år, hvor man mødes for at skabe oplevelser og udfolde selvaktivitet. Skævinge Aktivitetsceter er brugerstyret og skal danne rammen om almindeligt samvær og spontane aktiviteter

Skævinge Seniorer

Vi laver et program for året, hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter, f.eks. Banko, foredrag, udflugter, underholdning af musiker med sang, julefrokost, sommerudflugt osv.

Skævinge Stavgang

Stavgang, hvor alle kan gå med.

Slægtsforskning

Mød ligesindede (eller få hjælp til at komme i gang) med interesse for slægtsforskning. Vi hjælper hinanden og udveksler erfaringer, inspiration og viden. Indimellem oplæg med særlige temaer eller metoder/værktøjer.

Sophienborgs Venner

Foreningen har to faste aktiviteter - torsdagscafé og søndagstræf. Fra april 2019 startes motionstilbud for pårørende, hvor der samtidig arrangeres aktiviteter for personen med demens. Derudover er foreningen initivativtager eller deltager i enkeltstående arrangementer.

Spastikerforeningen Nordsjælland

Formål:

  • At arbejde for optimale behandlingsmuligheder.
  • At hjælpe til oplæring, uddannelse, beskæftigelse og pleje.
  • At arbejde for en bedre offentlig omsorg.
  • At udbrede kendskabet til handicappet, dets opståen og følger.
  • At støtte videnskablig forskning og deltage i internationalt samarbejde.

Sprog- og -netværkscafe

Lektiehjælpen er et tilbud til alle over 15 år, der har brug for hjælp til lektier og studier inden for fag som dansk, engelsk, matematik, fysik/kemi, biologi og samfundsfag. Alle er velkomne. Bestil venligst tid ved at kontakte frivilligcentret ved at ringe til  tlf. 2750 8037, skrive til epost@frivilligcenter-hillerod.dk eller besøge os i åbningstiden (man-tor kl. 10-16). 

Sprogcenter Nordsjælland

Sprogcenter Nordsjælland tilbyder kurser i dansk for voksne udlændinge på alle niveauer. Undervisningen foregår på en af de 3 afdelinger i Nordsjælland enten på dag- eller aftenhold – eller online via e-sprogcenter.

Herudover tilbyder Sprogcenter Nordsjælland FVU dansk og matematik, ordblindeundervisning samt særligt tilrettelagte kursus- og vejledningsforløb i samarbejde med kommuner og virksomheder.

Stavgang og Krolf - Meløse, Hillerød

Vi går normalt i Lyngby Skov, der er beliggende ved Amtsvejen mellem Hillerød og Frederiksværk, hver mandag kl. 14.00 og tirsdag kl. 10.00.

Stomiforeningen COPA

Hjælp til stomiopererede, der har spørgsmål om livet med stomi.

Street-Lab

I Street-Lab er der, udover ramper mm. til skateboarding, løbehjul og rulleskøjter, mulighed for at spille streetfodbold, hockey.

Styrk din Krop, Hillerød - Styrk din Krop, Uvelse

Styrk din Krop tilbyder kvinder og mænd på 65+, der er knap så mobile, vedligeholdende træning i trygge rammer for at vedligeholde evnen til fortsat selv at klare dagligdagen.Træningen afsluttes med hyggeligt samvær over en kop kaffe/te. Desuden arrangeres to fælles frokoster om året. Instruktørerne er alle frivillige.

Hjælp lokalt
Foreningsvejviser
Socialkompas
Trivselsgrupper
Kom med
Kalender